Loading...
Onze video’s2018-05-18T08:37:05+00:00

Onze Video’s

Bekijk hier een deel van onze producties
Varendonck Movement X teaser
In februari 2019 speelde de tiende editie van de Movement op het Varendonck College Someren. Meer dan 200 leerlingen en medewerkers stonden op het podium en lieten geweldig mooie dingen zien. Er werd een 8 camera live registratie van gemaakt, waarbij een aantal leden van Videoclub Deurne betrokken waren. De teaser is een verkorte weergave met een aantal mooie momenten uit de 5 shows van Movement X 2019.
Met Catharina en Emelie de Peel in
Met Catharina Driessen en Emelie Jegerings de Peel in om het licht te vangen en op doek vast te leggen.
Gemaakt door: Jacques Moors, Paul van Hoek
Trailer ‘De mensen van Holten’s molen’
Trailer voor de gelijknamige video die te zien is bij Holten's molen in Deurne. Gemaakt vanwege 30 jaar Stichting Holten's molen in 2019. Vrijwilligers vertellen wat hen bezig houdt.
De restauratie van Holten’s molen
Van 1989 tot 1998 heeft een grote groep mensen zich ingespannen om de in verval geraakte "Holten's molen, een uniek koren-, olie-, en zaagmolen in Europa, te restaureren. Amateurfilmers Jan Kuijten en Jacques Moors van videoclub Deurne hebben dat restauratieproces gevolgd, gefilmd en er een videoverslag uit samengesteld voorzien van commentaar door Ben Timmers . De videobeelden zijn ter beschikking gesteld aan heemkundekring H.N. Ouwerling voor publicatie via DeurneWiki.nl
Gemaakt door: Jacques Moors
Een leven vol passie
Een portret van de Vlierdense kunstenaar Joep Coppens.
Nieuwsoverzicht december 2017
Het nieuwsoverzicht van de maanden november en december 2017 door Videoclub Deurne in samenwerking met lokale omroep DMG.